Malins Reiki

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet så kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage. Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känsla av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta också fysiskt i kroppen på olika sätt. Reiki som rehabiliterande friskvård – en god investering i personalens hälsa.

Hur funkar det?

Reiki ger djup avslappning som leder till att man kan lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi på rätt sätt och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem.

PRISER

Reiki + samtal 90 min 700kr

Distanshealing 30 min 400kr

Avslappning på IR-madrass 30 min 500kr

IR-madrassen är en effektiv terapiform som är enkel och riskfri att använda helt utan biverkningar. Den förbättrar lymfsystemet, minskar smärta vid fibromyalgi, hjälper till att förbättra sömnen, förbättrar blodcirkulation och cellförnyelse, lindrar smärta och inflammation samt stärker immunförsvaret. Om man vill förstärka avslappningen ytterligare så har jag även ett tyngdtäcke. Det är en värmemadrass, så tunna bomullskläder rekommenderas vid behandling.

Om man har svårt att ta sig hem till mig för behandling så har jag även hembesök. Då tillkommer milersättning på f.n 25 kr/mil.

Jag ger även Reiki till djur. För mer info kontakta mig här via hemsidan.

Reiki kan även ge lindring i livets slutskede.

Katt finns i hemmet.

%d bloggare gillar detta: