Omdömen

Här följer några omdömen från personer jag behandlar:

För lite mer än 2 år sedan korsades min väg med Malin. Jag skulle hålla en visning i en ganska nergången lägenhet som skulle genomgå en totalrenovering, så jag slog igång den där inre energin/glöden jag har för att till 100% öppna allas ögon och se förutsättningarna och tro på ett gott resultat. Då mötte jag Malin, också med energi på ett sätt jag aldrig tidigare sett. Vi fann varandra på studs och jag som aldrig läst eller tänkt på hur min energi kan påverka andra. Men som en magnet var det något som drog oss samman och jag började sakta förstå. Bokade behandlingar hos Malin som gav mig Reiki healing och förändringen började. Jag hade haft en livskris tidigare i livet som jag stundvis haft svårt att acceptera men försökte gå vidare i livet. Men gamla minnen gnagde då och då. Livet efter healingen blev klarare, började få fokus, styrka. Pga dessa tydliga förändringar så fortsatte jag att gå på behandlingar. Sedan kom livskris nr 2 i höstas.. min första tanke var ”nu faller jag och det går inte mer”. Men det gjorde jag inte. Envist fanns Malin vid min sida, tankade mig med healing så ofta hon kunde. Och yes, jag höll, och håller fortfarande!!! Healingen gav mig det fokus jag behövde på det som var viktigt. Det gav mig energi att orka långa arbetsdagar, hem och barn. Det skapade en vacker väg framför mig så det blev lite lättare att kämpa sig ur sorg och besvikelse, slappna av i ansträngda muskler o leder. Tack Malin, för att du finns! Healingen öppnade mitt hjärta och gjorde det lättare för mig att följa det, en magisk själ såg till att våra vägar möttes…!

Sofie

2017 var året då jag drabbades av utbrändhet/depression! Många läkarbesök, sjukskriven och antidepressiva tabletter! När jag efter ett tag kom till Malin kan jag säga att det blev min räddning, har hjälpt mig så att hitta mitt lugn och självkänsla igen! Man blir så fint omhändertagen; avslappnad och hel! Inga piller i världen kan slå detta! Ger Reiki Healing 5 * av 5 möjliga! Säger bara, detta skulle ingå inom sjukvården så skulle så många må bättre idag! Kärlek! Med vänlig hälsning

Ulrika Hedstigen

För mig är Reiki Healing en av livets kraftkällor (andra är Mindfulness Yoga, sjunga i kör, långa skogspromenader & fika med en go vän). I vår värld finns så mycket stress och ytlighet att vi ibland glömmer bort att stanna upp och känna efter hur vi egentligen mår inuti. Reiki Healing är en total avslappning som ger massor av ny energi. Om du lider av värk i kroppen vill jag rekommendera Reiki Healing. Jag upplever lindring och känner att jag mår bra av att regelbundet gå på behandlingar. Jag kan varmt rekommendera dig att prova Reiki Healing och Malins Magiska händer.

Jennica Larsson

Jag upplevde en positiv känsla av vibrationer i kroppen när Malin healade mig. Någonting hände i min kropp och själ och jag gick som på moln de kommande veckorna. Jag kände mig glad och lätt som en fjäder av energi som påverkade mig mycket. För att få uppleva en magisk healing rekommenderar jag Malin i all ära!

Theresa Kristensson

Alltid stressad när jag kommer till Malin. Lägger mig på britsen försöker andas. Malin tänder ljus och sätter på ljuvlig avslappningsmusik. Då infinner sig ett lugn i kroppen. Malin lägger healingstenarna på min kropp, checkar av mitt mående för dagen. Jag blir mer och mer avslappnad. När Malin börjar lägga händerna på mitt huvud, då faller jag in i en djup dvala. Kan inte riktigt förklara vad det är som händer. Vilken kraft och energi denna fantastiska kvinnan ger. Jag upplever olika känslor i min kropp, ibland känns det kallt eller varmt. Eller så bubblar det soda runt i hela kroppen. Sedan hör jag en mjuk viskande stämma, hallå dax att vakna. Då sover jag så skönt. Wow…känner mig som en ny människa. Healingen ger mig kraft och energi.Jag har även fått healing på distans. Hm… var min tanke, det kan väl aldrig fungera?! Jag har tänt ljus och lagt mig i sängen och tänkt på healingen som Malin skickar till mig. Vilka känslor av energi och välbefinnande. Helt plötsligt är jag helt borta. När jag vaknar är jag pigg och glad. alltså det fungerar mycket bra! Jag kan starkt rekommendera healing av Malin. Alla människor hade behövt gå på healing, för att fylla på energi! Just för att vi lever i ett så stressat samhälle.

Annie

Jag rekommenderar Malins Reikihealing! Fick healing på distans och det var en mycket kraftfull och överraskande upplevelse. Tack Malin!

Torbjörn A

%d bloggare gillar detta: