Omdömen

Här följer några omdömen från personer jag behandlar:

 

2017 var året då jag drabbades av utbrändhet/depression! Många läkarbesök, sjukskriven och antidepressiva tabletter! När jag efter ett tag kom till Malin kan jag säga att det blev min räddning, har hjälpt mig så att hitta mitt lugn och självkänsla igen! Man blir så fint omhändertagen; avslappnad och hel! Inga piller i världen kan slå detta! Ger Reiki Healing 5 * av 5 möjliga! Säger bara, detta skulle ingå inom sjukvården så skulle så många må bättre idag! Kärlek! Med vänlig hälsning

Ulrika Hedstigen

 

För mig är Reiki Healing en av livets kraftkällor (andra är Mindfulness Yoga, sjunga i kör, långa skogspromenader & fika med en go vän). I vår värld finns så mycket stress och ytlighet att vi ibland glömmer bort att stanna upp och känna efter hur vi egentligen mår inuti. Reiki Healing är en total avslappning som ger massor av ny energi. Om du lider av värk i kroppen vill jag rekommendera Reiki Healing. Jag upplever lindring och känner att jag mår bra av att regelbundet gå på behandlingar. Jag kan varmt rekommendera dig att prova Reiki Healing och Malins Magiska händer.

Jennica Larsson

 

Jag upplevde en positiv känsla av vibrationer i kroppen när Malin healade mig. Någonting hände i min kropp och själ och jag gick som på moln de kommande veckorna. Jag kände mig glad och lätt som en fjäder av energi som påverkade mig mycket. För att få uppleva en magisk healing rekommenderar jag Malin i all ära!

Theresa Kristensson