Omdömen

Här följer några omdömen från personer jag behandlar:

För lite mer än 2 år sedan korsades min väg med Malin. Jag skulle hålla en visning i en ganska nergången lägenhet som skulle genomgå en totalrenovering, så jag slog igång den där inre energin/glöden jag har för att till 100% öppna allas ögon och se förutsättningarna och tro på ett gott resultat. Då mötte jag Malin, också med energi på ett sätt jag aldrig tidigare sett. Vi fann varandra på studs och jag som aldrig läst eller tänkt på hur min energi kan påverka andra. Men som en magnet var det något som drog oss samman och jag började sakta förstå. Bokade behandlingar hos Malin som gav mig Reiki healing och förändringen började. Jag hade haft en livskris tidigare i livet som jag stundvis haft svårt att acceptera men försökte gå vidare i livet. Men gamla minnen gnagde då och då. Livet efter healingen blev klarare, började få fokus, styrka. Pga dessa tydliga förändringar så fortsatte jag att gå på behandlingar. Sedan kom livskris nr 2 i höstas.. min första tanke var ”nu faller jag och det går inte mer”. Men det gjorde jag inte. Envist fanns Malin vid min sida, tankade mig med healing så ofta hon kunde. Och yes, jag höll, och håller fortfarande!!! Healingen gav mig det fokus jag behövde på det som var viktigt. Det gav mig energi att orka långa arbetsdagar, hem och barn. Det skapade en vacker väg framför mig så det blev lite lättare att kämpa sig ur sorg och besvikelse, slappna av i ansträngda muskler o leder. Tack Malin, för att du finns! Healingen öppnade mitt hjärta och gjorde det lättare för mig att följa det, en magisk själ såg till att våra vägar möttes…!

Sofie

2017 var året då jag drabbades av utbrändhet/depression! Många läkarbesök, sjukskriven och antidepressiva tabletter! När jag efter ett tag kom till Malin kan jag säga att det blev min räddning, har hjälpt mig så att hitta mitt lugn och självkänsla igen! Man blir så fint omhändertagen; avslappnad och hel! Inga piller i världen kan slå detta! Ger Reiki Healing 5 * av 5 möjliga! Säger bara, detta skulle ingå inom sjukvården så skulle så många må bättre idag! Kärlek! Med vänlig hälsning

Ulrika Hedstigen

För mig är Reiki Healing en av livets kraftkällor (andra är Mindfulness Yoga, sjunga i kör, långa skogspromenader & fika med en go vän). I vår värld finns så mycket stress och ytlighet att vi ibland glömmer bort att stanna upp och känna efter hur vi egentligen mår inuti. Reiki Healing är en total avslappning som ger massor av ny energi. Om du lider av värk i kroppen vill jag rekommendera Reiki Healing. Jag upplever lindring och känner att jag mår bra av att regelbundet gå på behandlingar. Jag kan varmt rekommendera dig att prova Reiki Healing och Malins Magiska händer.

Jennica Larsson

Jag upplevde en positiv känsla av vibrationer i kroppen när Malin healade mig. Någonting hände i min kropp och själ och jag gick som på moln de kommande veckorna. Jag kände mig glad och lätt som en fjäder av energi som påverkade mig mycket. För att få uppleva en magisk healing rekommenderar jag Malin i all ära!

Theresa Kristensson

%d bloggare gillar detta: