Dröm blir verklighet…

Det här är inläggets utdrag

Foto 2018-01-07 11 42 17Här kommer jag att delge er om hur en liten idé, växte till en dröm och hur den är på väg att bli verklig!

I Bildgalleriet kan man se utvecklingen!

I början av hösten 2016 började en idé spira och vi började röja i ett skogsområde i Åled utanför Halmstad. Vildsvinen hade härjat vilt i flera år och bökat upp marken, det hade växt björksly som nådde oss till midjan. Med yxa högg vi bort allt och jämnade marken med en harv efter traktorn. Många helgers hårt arbete. All ledig tid tillbringade vi där.

Vi hade ett mål! Vi skulle nämligen sätta upp en stor Tipi på vårkanten 2017… Vi hann få iordning marken och börja på andra småprojekt också. Idéer dök upp hela tiden och gör fortfarande. Det planeras även för en timmerstuga. Ett vedskjul finns på plats, för det går åt mycket ved när man ska ha en mysig lägereld. Det ska byggas bekväma bänkar runt om och några högre bord som underlättar matlagningen. På sikt ska vi även ha en Svetthydda och en Kolarkoja.

Finns även en stor Meditationsplats som håller på att inhägnas för lite avskildhet. Perfekt för bland annat trummeditationer. Givetvis finns där även en liten eldstad…

Vi får fler idéer hela tiden! Nu i helgen har det satts upp staket som gör det inhägnade området större. Det är mycket som ska få plats! Tyvärr måste det ju vara elstängsel runt om hela området, annars fördärvar vildsvinen det på kort tid…

Bilden visar hur krispigt väder vi hade när vi bankade ner staketstolpar förra helgen (6-7/1 2019)

Vi har döpt stället till Magiska Lyckan! Lycka betyder även ”inhägnad åker eller äng”. Mitt i prick! Och Magi…. ja, många som har besökt oss kan bara hålla med!

Fortsättning följer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: