Bänkbygge

En mulen dag i mars 2019 var det dags att börja fixa till nya bänkar kring eldstaden. En rejäl ekstock klövs med motorsåg och fraktades med traktor dit den skulle. Det blev två rejäla bänkar! Mer jobb återstår, då vi ska ha bänkar på ena kortsidan också plus ett högt bord på andra kortsidan som man kan ha som avställningsyta vid matlagning o.d.

Arbetet har stått stilla ett tag då livet kom emellan och tiden inte räckte till, men nu har vi flera lediga tillfällen framöver, då det ska hända mycket. Tanken är att ha någon träff framåt sommaren och då vill vi åtminstone att eldstaden ska vara hyfsat klar och även Meditationsplatsen.

För er som vill följa projektet på instagram, så heter det @magiskalyckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: